4M Memory Fedőmatrac

A 4M Memory fedőmatrac prémium 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült, így képes a legkeményebb fekvőfelületet is puhává és kényelmessé varázsolni, miközben a test kellő alátámasztása is megmarad.
4M Memory Fedőmatrac 4M Memory Fedőmatrac
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 25900.00 Ft 19 500 Ft kosár
90 X 200 27900.00 Ft 21 900 Ft kosár
140 X 200 37900.00 Ft 30 900 Ft kosár
160 X 200 42900.00 Ft 35 900 Ft kosár
180 X 200 48900.00 Ft 39 900 Ft kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Memory hab
Terhelhetőség 110 kg
Matrac magasság 4 cm
Zónák száma nincs
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Memory hab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Túl kemény matracot használ? Vékony 4M Memory fedőmatrac a teljes komfort érdekében!

 

A 4M Memory fedőmatrac prémium 50kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült, így képes a legkeményebb fekvőfelületet is puhává és kényelmessé varázsolni, miközben a test kellő alátámasztása is megmarad. A fedőmatracok használatának célja, hogy a már meglévő matrac tetejére helyezve javítják annak tulajdonságait, legtöbbször a túlzott keménységét, feszességét teszik komfortosabbá, formakövetővé. A memory fedőmatrac használatával a fekvőbetegeknél a felfekvések kialakulása is elkerülhető. Ez a 4 cm vastag nagysűrűségű memóriahab matrac tökéletes puhaságot és nyomáselosztást tesz lehetővé.

A matrac ráadásul különleges levehető és mosható huzattal rendelkezik, melyet a gyártás során az aloé vera növény kivonatával kezeltek, ennek következtében a növény összes jótékony hatásával találkozhatunk alvás közben: antiallergén, bőrnyugtató hatású, segít megújulni és megőrizni a bőr rugalmasságát valamint frissességét, komfortérzetet ad és mély alvást biztosít. A sűrű szövésű anyag pedig igazán finom, puha tapintású a növényi kivonatnak köszönhetően.

 

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely hőmérséklet-érzékeny: minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál inkább ellenáll a változásnak, míg a magasabb hőmérsékleten hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Mindemellett nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd. Az elérhető legmagasabb komfort és az elvárt hosszú élettartam érdekében fontos, hogy a memory foam matracok memóriahab rétege optimális sűrűségű legyen, melyet 50kg/m3-ben határoztak meg. Ez biztosítja, hogy a matrac megfelelő formastabilitással rendelkezzen, és megtarthassa állagát, ne gördösödjön ki idő előtt. És hogy mindez milyen hatással bír az alvásunkra? A memory foam matracok használói egy egészen új komfort- és  alvásélményről számolhatnak be. A különleges formakövetés és a nyomáspontok nélküli alátámasztás miatt csökkentett nyomás nehezedik a testre, a gerincre, így kifejezetten ajánlott az ízületi- vagy gerincbántalmakban, csontritkulásban szenvedőknek. A vérkeringésre, alvászavarokra szintén javító hatással bírhat a memory foam.  Allergiások is nyugodtan használhatják ezt a matracot, mivel hipoallergén anyagának köszönhetően a poratkák nem telepszenek meg benne. A memória hab matracokon kevesebb alvás is elgendő! Hogyan lehetséges ez? Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk. Minden korosztály számára ajánlott!

  

A 4M Memory fedőmatrac:

 • 50 kg/m3 sűrűségű memóriahabból
 • Lágy fekvőfelületet biztosít
 • Magassága: 4 cm
 • Hosszú élettartam
 • Terhelhetőség: 100 kg
 • Aloevera-s huzat

 

Az Aloevera-s huzat jellemzői: 

 • Az aloevera növény kivonatával kezelték
 • Stresszoldó hatású
 • Segíti a megújulást
 • Bőrnyugtató hatású
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Puha tapintású szövet

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.