Caorle

A “Caorle” névre hallgató, kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű hideghab matrac hosszú élettartamával kitartó társa less az elkövetkező években! Ezt a 20 cm magas, hideghab matracot 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab alkotja.
Caorle
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 54900.00 Ft 46 900 Ft kosár
90 X 200 54900.00 Ft 46 900 Ft kosár
140 X 200 84900.00 Ft 73 900 Ft kosár
160 X 200 95900.00 Ft 84 900 Ft kosár
180 X 200 109900.00 Ft 94 900 Ft kosár
Alváspozíció Háton
Huzat típus Fix
Keménység Kemény
Összetétel Hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Matrac magasság 20 cm
Zónák száma Nincs
Antiallergén igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Hideghab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

 

 

Formatartó, igazán jó keménységű gerinckímélő matracot keres? Akkor Önnek a Caorle hideghab matracunkat ajánljuk!

 

A “Caorle” névre hallgató, kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű hideghab matrac hosszú élettartamával kitartó társa less az elkövetkező években! Ezt a 20 cm magas, hideghab matracot 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab alkotja. Az Eliocell hideghab ár-érték arányt tekintve a hideghab matracok közül kiemelkedő, mivel költséghatékonysága mellett nagyon jó formastabilitással rendelkezik és a hideghab nyitott sejtszerkezetének köszönhetően az átszellőzése is tökéletesen megfelelő. Ráadásul különleges Aloevera-s huzattal rendelkezik, melynek előnyeit hosszú sorokban említhetnénk eme csodás növénynek köszönhetően. A  huzatot ugyanis a gyártás során az aloe vera növény kivonatával kezelik, ennek köszönhetően a növény öszes jótékony hatásával rendelkezik ez a huzat: bőrnyugtató hatású, segít megőrizni a bőr rugalmasságát és frissességét, komfortérzetet ad és mély alvást biztosít. Segítségével a szövet igazán finom, puha tapintásúvá válik.

A megfelelő alátámasztásnak köszönhetően pedig gerincünket és teljes vázizomzatunkat kíméljük, teljes elernyedést és pihenést biztosítva ezáltal. Ez a stabil, gerinckímélő hideghab matrac tehát minden feltételt biztosít a hétköznapi stressz levezetéséhez, és az egészséges, pihentető, komfortos alvásélmény eléréséhez.

 

 Miért válasszunk hideghab matracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesne homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a  test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek.

  

A Caorie habmatrac:

 • Eliocell hideghab
 • Kemény, strapabíró fekvőfelület
 • A hideghab sűrűsége: 32kg/m3
 • Magassága: 20 cm
 • Terhelhetőség: 130 kg
 • Pihentető aloevera-s huzat
 • 10 év garancia
 • Vákuumcsomagolva szállítjuk

 

Az Aloevera-s huzat jellemzői: 

 • Az aloevera növény kivonatával kezelték
 • Stresszoldó hatású
 • Segíti a megújulást
 • Bőrnyugtató hatású
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Puha tapintású szövet

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.