Visco Eco Memory matrac

A 15 cm vastagságú Visco Eco 10+4 matrac biztos társa lesz az ágyban: stabil tartásával és komfortos felületével nem okoz majd csalódást! Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a hideghabnak és a memóriahabnak köszönhetően, ráadásul nagyon kedvező áron kapható!
Visco Eco Memory matrac
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 69900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 69900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 109900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 124900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 139900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Hideghab, memory hab
Terhelhetőség 110 Kg
Matrac magasság 15 cm
Zónák száma nincs
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Memory hab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Klasszikus felépítésű minőségi hideghab-memóriahab matrac félkemény felülettel és ezüstszálas huzattal: ez a Visco Eco 10+4!

 

A 15 cm vastagságú Visco Eco 10+4 matrac biztos társa less az ágyban: stabil tartásával és komfortos felületével nem okoz majd csalódást! Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a hideghabnak és a memóriahabnak köszönhetően, ráadásul nagyon kedvező áron kapható! A félkemény matracfelületet kedvelőknek ajánljuk! A matrac alapja egy 10 cm vastagságú  hideghab tartóréteg, ami biztosítja a tökéletes stabiltást és feszes tartást, míg a tartóréteg tetejére a 4 cm-es 50 kg/m3 körüli sűrűségű memóriahab réteg került. A hideghab matracréteg a benne található mikroszkopikus csatornák révén rendkívül jól szellőzik, ezáltal a megfelelő nedvességelvezetést is biztosítja. Ezáltal elkerülhetővé válhat a nemkívánatos mikroorganizmusok elszaporodása. A kiváló minőségű hideghab réteg olyan félkemény fekvőfelületet hoz létre, ami nem engedi a testrészek túlzott besüppedését, kellő alátámasztást ad és a gerincet is egészséges helyzetben tartja.

A matrac választhatóan Aloé Vera vagy ezüstszálas huzattal rendelhető.

Az Aloé vera huzatot a gyártás során az Aloé Vera növény kivonatával kezeltek, ennek következtében a növény összes jótékony hatásával találkozhatunk alvás közben: antiallergén, bőrnyugtató hatású, segít megújulni és megőrizni a bőr rugalmasságát valamint frissességét, komfortérzetet ad és mély alvást biztosít. A sűrű szövésű anyag pedig igazán finom, puha tapintásúvá a növényi kivonatnak köszönhetően.

Az egyedülálló ezüstszálas huzat „silver technology“ eljárással készült, melynek sajátossága, hogy a huzat gyártása során a szövetszálakat ezüstionokkal kezelik, ennek eredményeképpen az ezüstionok reakcióba lépnek a szövetszálakkal és hozzájuk kötődnek. Ez a huzat stabil szerkezetű, tartós, és  a rendszeres mosás során sem veszít az ezüstionokból. Az ezüst legfontosabb tulajdonsága, amiért a huzatok készítése során alkalmazzák, az az antibakteriális hatása és a matrachuzatban kialakuló kellemetlen szagok semlegesítése. Továbbá az ezüst kiválóan elvezeti az esetlegesen kialakuló bioelektromos feszültségeket is, így elősegítve  a még mélyebb nyugalom elérését.

A matracot vákuummatrac formában szállítjuk: csomagoláskor a matracban lévő levegőt eltávolítjuk, ezután a matracot feltekerjük, így Ön a lehető legkönnyebben haza tudja azt vinni. A matrac kicsomagolása után 24 órát kell azonban várni, míg a matrac elnyeri eredeti formáját és használhatóvá válik!

 

 

Miért válasszunk habmatracot?

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesen homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliészter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek. A vákuum matracok magja többnyire hideghabból áll, mert ez az anyag kibírja a több tonnás összepréselést és összehengergetést.

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag nyomásra és hőre érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd. Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk. Minden korosztály számára ajánlott!

  

A Visco Eco 10+4matrac:

 • 10 cm-es minőségi hideghab
 • 50 kg/m3 körüli sűrüségű memóriahab kényelmi réteg
 • Félkemény fekvőfelület
 • Légáteresztő, jól szellőző
 • Magassága: 15 cm
 • Hosszú élettartam
 • Terhelhetőség: 110 kg
 • Ezüstszálas vagy aloé verás huzat

 

Az ezüstszálas huzat jellemzői: 

 • Ezüstionok találhatók a szövetszálak felületén
 • Antibakteriális
 • Szagmentesítő hatás
 • Megakadályozza a gombatelepek kialakulását
 • Kedvezőtlen környezet ad az atkáknak
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Allergiásoknak is ajánljuk!

 

Az Aloé Vera huzat jellemzői: 

 • Az Aloé Vera növény kivonatával kezelték
 • Stresszoldó hatású
 • Segíti a megújulást
 • Bőrnyugtató hatású
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Puha tapintású szövet

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.